2 oktober 2023
Nieuwste LEGO sets februari 2023 - LEGOliefde.nl

5 nieuwste LEGO sets februari 2023

Iedere maand komt LEGO met een aantal nieuwe sets, de ene maand meer dan de andere maand. Zo is februari 2023 een relatief rustige maand als het gaat om nieuwe ontwikkelingen.

Toch zitten er zeker een aantal tussen die zeer zeker de moeite waard zijn, voor zowel kinderen als volwassenen. Waaronder twee nieuwe sets in de Botanical serie, een LEGO Ideas set en een nieuwe seizoenset.

Zelf heb ik de nieuwe set uit de Botanical lijn gepre-orderd en kan ik niet wachten tot hij bezorgd wordt om in elkaar te zetten! En die paashaasjes zien er ook wel super uit.

LEGO Icons Wildflower Bouquet (10313)

Nieuwste LEGO sets februari 2023

Bloemen krijgen is altijd leuk en dit LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313) geeft een creatieve draai aan een tijdloos cadeau. Dit is de opvolger van het succesvolle LEGO flower Bouqet 10280.

Deze set maakt deel uit van de revolutionaire LEGO Botanical Collection en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.

Het wilde bloemen boeket met 16 bloemen is volledig gemaakt van verfijnde LEGO onderdelen en bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen. De bloemen zijn geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupines.

Eenmaal voltooid, kunnen deze LEGO bloemen worden neergezet in een mooie vaas en vormen ze een echte blikvanger die elke ruimte zal opfleuren.

De set bevat 939 onderdelen en is hier te koop.

LEGO Icons Dried Flower Centrepiece (10314 )

LEGO Botanical sets - LEGOliefde.nl

Een tweede nieuwe set in de LEGO Icons serie is deze set met gedroogde bloemen voor volwassenen. Dit is een prachtige centerpiece in herfstkleuren met onder andere een gerbera en een roos.

Deze set kan je zowel op tafel neerzetten als bloemstuk, of aan de wand hangen. De bloemen kunnen los van elkaar gebouwd worden, zodat er meerdere personen tegelijkertijd aan kunnen bouwen.

Deze set maakt deel uit van de LEGO Botanical Collection voor volwassenen en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. De knutselset met kunstbloe

men is een uniek cadeau-idee voor liefhebbers van planten en de natuur, voor hun verjaardag of voor een andere speciale gelegenheid.

De set bevat 812 onderdelen en is hier te koop.

LEGO Ideas A-Frame Cabin (21338)

Nieuwste LEGO sets februari 2023 - LEGOliefde.nl

Deze set is onderdeel van de LEGO Ideas bouwsets; dit zijn sets die zijn bedacht door LEGO fans en uitgekozen door LEGO om op de markt te brengen.

Deze set is ontworpen door de Italiaanse fan-ontwerper Andrea Lattanzio, en is het perfecte toevluchtsoord als je er even tussenuit wilt. Het model is geïnspireerd door blokhutten met een A-frame dak.

Het dak kan je van de set afhalen, waardoor je bij de twee verdiepingen komt, compleet met slaapkamer boven en woonkamer en keuken op de begane grond.

Buiten is er ook het een en ander te beleven. Haal houtblokken op voor het haardvuur, geniet van de zon op het dek of ga op avontuur met de kano. De bomen kunnen van de blokhut losgekoppeld worden om zo een eiland te creëren waar je naartoe kan varen.

De LEGO A-Frame Cabin bestaat uit 2082 onderdelen en 4 Minifigures en vind je hier.

LEGO BrickHeadz Disney 100th Celebration (40622)

Nieuwste LEGO sets februari 2023 - LEGOliefde.nl

LEGO bestaat 100 jaar, en om dat te vieren zijn deze vier klassieke LEGO® BrickHeadz™ ontworpen, deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

De Disney 100th Celebration (40622) set bestaat onder andere uit de karakters Oswald the Lucky Rabbit (Disney’s eerste personage), Mickey Mouse (het allereerste geanimeerde personage), Sneeuwwitje (de ster van Disney’s eerste speelfilm) en Tinker Bell – de eerste Disneyland-mascotte.

Het torso van Sneeuwwitje bevat een versiering. Deze 9 centimeter hoge modellen hebben allemaal een individuele basisplaat om neer te zetten. De set is een leuk verzamelcadeau voor Disney-fans.

Deze set bevat 501 onderdelen en vind je hier.

LEGO Bird’s Nest (40639)

LEGO Lente Pasen sets - LEGOliefde.nl

Een leuke nieuwe en betaalbare seizoensset is dit vogelnest; ideaal om het begin van de lente te vieren. De set bevat een nest met een bloeiende tak en ruimte voor een 11 cm lange mama vogel, 2 kuikens en 3 paaseieren.

De vogels en eieren kunnen worden verwijderd, ook de bloemen op het nest en de tak kunnen herschikt worden! De mama- en babyvogels kunnen uit het nest worden gehaald en hebben beweegbare vleugels zodat ze op verschillende manieren kunnen worden neergezet.

De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Zeer geschikt voor een zinvolle seizoens- of paasuitstalling voor op een tafel of plank, of als een creatief cadeau voor gezinnen en oudere kinderen met een passie voor dieren en de natuur

De set bestaat uit 232 onderdelen en vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *