2 oktober 2023
Lego World Week; doet jullie gezin ook mee? - Mamaliefde.nl

Lego World Week; doet jullie gezin ook mee?

LEGO World zou dit jaar in de herfstvakantie zijn 20ste verjaardag vieren. Jaarlijks trekt het evenement in de Jaarbeurs Utrecht duizenden bezoekers; een uitje waar het hele gezin ieder jaar naar uitkijkt. Door de gezondheidscrisis is het echte feest helaas een jaar uitgesteld, maar dat betekent niet dat we dit speciale moment aan ons voorbij hoeven laten gaan! Daarom organiseert de LEGO Groep de LEGO World Week. Iedere doordeweekse dag komt er een spannende bouwopdracht online voor het hele gezin. Perfect voor druilerige dagen in de herfstvakantie.

Maak kans op mooie prijzen

Nog meer reden om mee te doen: Tijdens de LEGO World Week maak je kans op fantastische prijzen! Dagelijks kiest een LEGO-jury de winnende creatie uit de inzendingen met de meeste likes in de LEGO Life-app. De winnaar wordt beloond met een LEGO-pakket t.w.v. 250 euro. De winnaar van de week gaat er vandoor met een LEGO-pakket t.w.v. 500 euro én een VIP-arrangement op LEGO World 2021 voor 4 personen!

Meedoen?

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Doe dan mee van 15 t/m 21 oktober mee met de 5 spannende bouwopdrachten voor het hele gezin en maak kans op één van de leuke prijzen.

Je kan je opgeven via www.LEGOWorldWeek.nl, zodat je geen opdracht hoeft te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *