2 oktober 2023
LEGO speeltafels voor kinderen - Brickliefde.nl

LEGO speeltafels voor kinderen

Handige LEGO tafels om aan te werken en te bouwen; voor kinderen en volwassenen. Van DIY’s tot kant en klare speeltafels voor in de speelkamer.

LEGO tafel

Deze bestel je hier.

Onder deze tafel passen krukjes om op te zitten. In het midden vind je ruimte voor de blokjes, en daaromheen de speelplaten om op te bouwen.

LEGO Speeltafel

Deze bestel je hier.

Ook erg ideaal is deze tafel met planken die je open kan schuiven en een enorme bak met de diverse LEGO onderdelen daarin.

Tafel met hangbakken

Rondom deze tafel beplakt met LEGO grondplaten zijn metalen buizen opgehangen zodat daar bakjes aan gehangen kunnen worden.

LEGO City speeltafel

Ideaal voor de kinderkamer is deze speeltafel met LEGO City sets op de tafel voor diverse gebouwen en voertuigen. En daaronder ladekasten voor de minifigures, onderdelen en overige blokjes.

LEGO friends speeltafel

Deze speeltafel is speciaal voor de LEGO friends speelsets.

LEGO modular speeltafel met trein

Ook met de LEGO modular speelsets kan je een speeltafel / diorama maken met diverse speelsets.

Speeltafel

Deze speelstad met LEGO modular sets beschikt zelfs over een eigen strand.

Mobiele & uitklapbare speeltafel

Een speeltafel is natuurlijk erg mooi, maar kan ook erg in de weg staan. Deze kast heeft twee planken die je kan uitklappen om zo een tafel te creëren. Op de planken kan je bakken neerzetten voor de LEGO blokjes.

LEGO ladekast

Ideaal is deze ladekast voor kinderen om te spelen. De platte lades kan je zo uit de kast trekken om diverse miniwerelden te presenteren voor de kinderen om mee te spelen.

LEGO kast

Van de bekende IKEA Trofast kasten kan je deze LEGO tafel maken. De bakken zijn ideaal om de LEGO in op te bergen, en bovenop kan je een aantal platen bevestigen om te spelen. Leuke toevoeging zijn de spiegels aan de achterkant.

Met losse staande Trofast kasten en een brede plank creëer je heel eenvoudig een LEGO bureau.

LEGO Besta & Trofast

LEGO Speelhoek

Een kleurrijke speelhoek in de LEGO kleuren met IKEA Lack tafels met een grondplaat en daaronder trofast lades, en diverse ladekasten om de blokjes in op te bergen.

GO Bureaus

Dit bureau is voorzien van een placemat met wegennet, ladekasten om de LEGO te sorteren, een ramp en smalle plankjes om alle voertuigen op kleur te sorteren.

Bouwen & Opruimen

Deze werkplaats is ook gecombineerd met diverse opbergkasten om de losse LEGO op te bergen.

Meer inspiratie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *